II. Naturportal Természetgyógyász Nap – Légy részese a Természetes Gyógyulásnak 2024. június 2-án 

in hungarian II. Naturportal Természetgyógyász Nap – Légy részese a Természetes Gyógyulásnak 2024. június 2-án 

in hungarian II. Naturportal Természetgyógyász Nap – Légy részese a Természetes Gyógyulásnak 2024. június 2-án 

in hungarian

2024. június 2-án, vasárnap Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban a tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén ismét megrendezésre kerül a Naturportal Természetgyógyász Nap.

Milyen programokkal találkozhatsz a rendezvényen?

A földszinten a 600 fős nagy előadóban neves szakemberek (természetgyógyászok, orvos-természetgyógyászok) adnak elő, és több mint 50 természetes gyógymódokkal foglalkozó kiállítóval találkozhatsz.

A 2. emeleten 4 db workshoptermet is látogathatsz természetgyógyászat, gyógynövények, masszázs és jóga témákban.

Egy jegy áráért a konferenciatermet, a kiállítótereket és a 4 workshoptermet egyaránt látogathatod. A workshop termekben igénybe vehetsz kezeléseket, végezhetsz gyógyító jóga- és légzőgyakorlatokat és hazaviheted a saját készítésű gyógynövényes termékeidet, valamint kiscsoportos interaktív előadásokat is hallgathatsz!

Gyógynövényes workshop terem

Ez egy interaktív terem lesz, ahol velem is találkozhatsz előadóként és a terem szakmai vezetőjeként is. Ebben a teremben a konferencia jegy áráért workshopélményt is kapsz, azaz nemcsak előadások, hanem aktív részvétel is várható (pl. füstölőkészítés, krémkészítés).

Mit kaphatsz a gyógynövényes workshopteremben?

Szondiné Tóth Ágnes természetgyógyász, fitoterapeuta, mikoterapeuta a gombák gyógyhatásaival ismerteti meg a résztvevőket és gyógygomba főzet kóstolásra is lehetőség lesz.

Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta a gyógynövényes tinktúrák készítésének világába vezeti be a résztvevőket, akiknek lehetőségük lesz elkészíteni egy tinktúrát, amit haza is vihetnek.

Dr. Takács-Tóth Diána vegyész, aromaterapeuta bemutatja zsályával kapcsolatos aromaterápiás kutatását, mely egy interaktív illatélménnyel egybekötött előadás.

Tóth Katalin jóvoltából krémkészítésen vehetnek részt a látogatók, a workshopon elkészített krémmintát mindenki hazaviheti.

Petővári Bence fitoterapeuta előadása során a hallgatóknak lehetősége lesz kezükbe venni és vizsgálni saját készítésű spagirikus szereket, valamint kérdéseket feltenni velük kapcsolatosan.

Czinege Zoltán természetgyógyász, fitoterapeuta, aromaterapeuta segítségével elkészítésre kerül egy fűszeres olaj és egy aromaterápiás ízületi bedörzsölő, melyet a workshop résztvevői hazavihetnek.

Tihanyi Kira gyógynövényes füstölő specialista workshopján autentikus, kézzel hajtogatott és összerakott gyógynövényes füstölők készítők, melyek haza is vihetők.

Milyen programok várnak a többi kisteremben?

Természetgyógyászat kisterem

A Természetgyógyászat kisteremben előadásokat hallgathatsz az alábbi, napjainkban igen fontos és aktuális témákban a sugárzásvédelem fontosságáról, a rezgések gyönyörű világáról, a homeopátiáról a növénygyógyításban, az intimtornáról és egyéb intimterápiákról, az epigenetikáról, és a moxaterápiáról. Szakmai vezető: Daróczi Zoltán.

Jógaterem

A jógaterem programjai között szerepelnek Jóga Móka, gyakorlati órák, relaxáció, légzőgyakorlatok (pránajáma), hangtál foglalkozások. Szakmai vezető: Komjáti Zsuzsa, Magyar Jógaoktatók Szövetsége.

Masszázsterem

A teremben tradicionális masszázs szolgáltatások lesznek, melyeket férőhelytől függően ki lehet próbálni. Minden masszázsprogram a teremben adományos alapú. Szakmai vezető: Bodnár László természetgyógyász, Yumeiho masszőr.
 

Jegyvásárlás és további információk: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/

Miért érdemes még kilátogatni a rendezvényre?

Legyen egy olyan nap az életedben, amikor csak magaddal és az EGÉSZségeddel foglalkozol!
Befektetsz a saját egészséged fejlesztésébe és olyan neves szakemberektől tanulhatsz, akik hajlandóak a tudásukat megosztani Veled.

Remek termékekkel, szolgáltatásokkal ismerkedhetsz meg a kiállítók révén, vagy ismerős termékek, szolgáltatások kiállítóival veheted fel személyesen a kapcsolatot. Kipróbálhatsz négy workshop termet természetgyógyászat, gyógynövények, masszázs és jóga témákban.

A készlet erejéig szponzori jegyet is vásárolhatsz. A szponzori csomagos jegyhez a szponzorok ajándékai is járnak.

Ha szeretnéd a gyermekedet is elhozni, jó hír, hogy a rendezvény 18 év alatt ingyenes!

A jegyek elővételben kedvezőbb áron kaphatóak! Szponzori csomagos jegyek csak elővételben válthatóak! A tavalyi évben a szponzori csomagban 10.000 Ft feletti értékű termék volt megtalálható!

Jegyvásárlás és további információk: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/

További programok, előadók

Földszinti nagyterem (600 fős auditórium)
Műsorvezető: Császi András

Előadások:

prof. habil. dr. Hegyi Gabriella Phd.: Posztcovid tünetek kezelése a Hagyományos Kínai Orvoslás segítségével

Dr. Csomai Zita: Differenciáldiagnosztika a természetgyógyászatban

dr. Csicsor János: A helyes táplálkozás alapelvei megváltozott környezetünkben

dr. Guseo András: Ételintolerancia a mindennapi gyakorlatban

dr. Sárkány Ferenc: Felső légúti infekciók, tünetek természetes hatóanyagokkal való kezelése

dr. Lenkei Gábor: Ortomolekuláris medicina szerepe

Daróczi Zoltán: Házi elsősegély módszerek a Hagyományos Kínai Orvoslás rendszerében

    Jegyvásárlás és további információk: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/

    Ez a rendezvény támogatja a Rák ellen az emberért a holnapért Alapítvány nemes célkitűzéseit. Gyere el és ismerkedj meg az alapítvány tevékenységével személyesen is a kiállítói standjukon!

    A rendezvény fővédnöke a Magyar Integratív Medicina Szövetség és a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága, valamint prof. dr. Hegyi Gabriella PhD, aki előadást is tart ezen a napon a legújabb kutatási eredményekről.

    Hol lehet jelentkezni a rendezvényre?

    Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont lesz, 2024. június 2-án, vasárnap.

    Elővételben a jegyek kedvezőbb áron kaphatóak. Szponzori csomagos jegyek csak elővételben kaphatóak.

    A teljes nap videofelvétele az elővételben jegyet váltók számára kedvezőbb áron megvásárolható.

    Jegyvásárlás és további információk: https://jegyvetel.hu/naturportalnap/

     Köszönöm, hogy ellátogattál oldalamra. Ha tetszett a cikk, kérlek, oszd meg ismerőseiddel is.

    Tags: No tags

    Comments are closed.